Benvinguts

a l´Associació!

Compromís

Col.laboració i participació am la ciutadania

Quan el municipi ho necessiti

Una altra forma de voluntariat

Sempre que es pugui

En un ventall d´acció molt ampli i variat...

Participem de les cel.lebracions de la ciutat

Diades d´oci, fires, concerts, emergències

Una plataforma

On podem oferir un llistat d´eines pràctiques

Informativa

Informació i consells en l´àmbit de la prevenció i riscos

L´Associació de voluntaris de Protecció civil de Figueres neix a principis del 2013 amb la voluntat de donar cabuda a l´organització i gestió d´activitats d´un grup de ciutadans que, de manera voluntària i desinteressada, volien oferir col.laboració a necessitats del municipi en el camp de la protecció a la ciutadania.

És una associació inscrita en el Registre general d´associacions del Departament de Jústicia amb número d´entrada 50824 (número d´entrada en el registre d´Interior 73), i alhora està inscrita a l´Ajuntament de Figueres amb el número d´entrada municipal 229.

Després d´unes feines importants de reforma i acondicionament per part d´un grup de voluntaris, el passat gener del 2014, la seu del AVPC Figueres, allà on es trobàven les escoles d´una antiga colònia de militars d´aviació, queda oficialment estrenada.

Des de l´Associació, tenim el propòsit d´actuar i participar en tot acte que la ciutat organitzi i necessiti. 

A més a més, tota proposta per a realitzar activitats formatives a la seu, serà benvinguda.

La participació dels voluntaris de Protecció Civil en activitats, jornades festives, fires, diades esportives, actuacions o concerts, o casos d´emergència, està sempre subjecte a l´ordre de petició    d´actuació que realitza la regidoria de Seguretat Ciutadana de l´Ajuntament de Figueres.

Els voluntaris realitzen les tasques degudament uniformats i seguint uns protocols d´actuació.

Des del Departament d´Interior de la Generalitat de Catalunya fan arribar un llistat on consultar l´Associació més propera al teu municipi. Pots consultar-ho aquí.