JO ♥ VOLUNTARIS

 

Un voluntari és qualsevol ciutadà que té ànim i  voluntat d´oferir una mica del seu temps per tal de col.laborar i ajudar de manera desinteressada.

El voluntari de Protecció Civil de Figueres es compromet a vetllar per la normativa i la planificació envers les tasques de protecció civil al municipi, i l´associació s´obliga a dotar-lo de formació i medis per poder realitzar-les.

Com a voluntari pots triar entre donar servei a l´associació realitzant un mínim d´hores l´any, o bé optar per restar en reserva i se´t contactarà en cas de necessitat urgent per comptar amb tú.

  • COL.LABORACIÓ

  • DIVULGACIÓ

  • FORMACIÓ

  • APRENENTATGE

La primera fase de formació obligatòria per a fer-ser voluntari, és el curs bàsic requerit per la Generalitat de Catalunya. Per tal de no perdre l´oportunitat en futures convocatóries prop del territori, hem creat un avís per tenir-te informat.

Periódicament, al municipi o rodalies, es convoca un curs de formació bàsica per a voluntaris de Protecció Civil.

Aquesta formació està regulada segons els articles 15.1c i 29.1 del Reglament de les associacions del voluntariat de protecció civil de Catalunya (Decret 27/2001, de 23 de gener, DOGC núm.3317 de data 31.01.2001), i consta d´aproximadament de 22 hores lectives repartides en 3 caps de setmana.

Com a exemple orientatiu del tipus de temari ofertat, et pots descarregar aquí el document pdf que la Generalitat ofereix al seu web.

Curs de formació de voluntaris, desembre 2013

Formació voluntaris 2013

Proteccio civil Figueres

QUAN S’ORGANITZIN JORNADES FORMATIVES, T´AVISAREM. INSCRIU-TE AQUÍ:

Nom (obligatori)

El teu e-mail (obligatori)

Tema

El teu missatge

Introdueix la imatge
captcha

Protecció de dades

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal i la seva normativa de desenvolupament,  les dades personals proporcionades passaran a integrar-se en un fitxer titularitat de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil Figueres, amb NIF. G-55174973, mantenint-se en tot cas la confidencialitat de la informació facilitada.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil Figueres. presumeix que les dades introduïdes per vostè són correctes, exactes i veraços, en cas contrari Vostè serà el responsable de la inexactitud dels mateixos.

La finalitat de la recollida d’aquestes dades és poder disposar de la informació necessària per a tramitar la seva consulta a través de la nostra plataforma web i així poder donar-li una resposta convenient.

Així mateix, les dades facilitades poden usar-se per a poder proporcionar-li informació referent als productes i serveis que resultin ser del seu interès per correu electrònic o postal per part de l’Associació.

     Vostè disposa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la normativa vigent de protecció de dades, mitjançant escrit dirigit a Associació de Voluntaris de Protecció Civil Figueres: amb adreça al carrer President Kenndey 2 de Figueres, o mitjançant correu electrònic dirigit a protecciocivilfigueres@gmail.com, adjuntant en ambdós casos còpia del seu DNI.