Properes convocatòries per a formar-se en DEA en diverses comparques de la província de Girona.

     A partir del proper 17 de febrer s´obrirà el plaç  per a inscriure’s en els cursos gratuïts que ofereix el Dipsalut en suport vital bàsic i en l’ús dels DEA, desfibril.ladors externs

automàtics. Aquesta formació es realitzarà fins al proper 30 de juny a diferentes viles de la província de Girona, i per tal d´inscriure-us us heu d´adreçar al web de Dipsalut.

Aquesta formació consisteix en 3 tipus de cursos:

  • Curs de formació per l’ús del DEA (F53),  adreçat a la població de la demarcació gironina. Es prioritzaran persones que, per les característiques de la seva feina, tinguin una alta probabilitat d’haver de fer ús dels desfibril·ladors. Té una durada de 3 hores.
  • Curs de formació base (F56), per a personal associat als desfibril·ladors mòbils cedits per Dipsalut (policia, protecció civil, vigilants). Té una durada de 6 hores.
  • Curs de formació continuada (F59), per a personal municipal que hagin realitzat el curs de formació base en el període comprès entre el 01/04/2012 i el 31/10/2012. Cal que aquestes persones facin aquest curs per mantenir la vigència de la seva acreditació en SVB i ús del DEA. Té una durada de 90 minuts.

Per qualsevol dubte podeu contactar per correu electrònic formaciocardio@dipsalut.cat   o al telèfon 972 414 720.

Formació en DEA